رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان ضمن تاکید بر ضرورت شناخت چالشهای موجود بر سر راه تجاریسازی و مشکلات ناشی از تحریمها گفت: اعتقاد دارم شرکتهای تجاری و صنایع نوپا و کوچک دانش بنیان باید مسیرهای ابتکاری برای تبادل فناوری و تجارت محصولات خود به کار گیرند.
وی همچنین بر لزوم شناسایی نقاط ضعف، و مسیرهای همکاری تاکید کرده، و آمادگی مجموعه پارکهای علم و فناوری کشور را برای برگزاری یک کارگاه مجازی در زمینه تجاریسازی پژوهش و انتقال دانش به عنوان بستری برای تبادل اطلاعات و ارتباط بین متخصصان ایرانی و اتریشی تا قبل از پایان سال 2022 به طرف اتریشی اعلام کرد.
بر اساس سند نقشه راه همکاریهای بین دو کشور مقرر شده بود کارگاه مزبور به صورت بازدید تحقیقاتی در سالهای گذشته از طرف اتریش برنامهریزی و انجام شود که به دلیل شیوع بیماری همهگیر کرونا در سطح جهان، برگزاری آن به صورت کارگاه مجازی امکان پذیر خواهد بود.
این نشست (مجازی) تخصصی که به عنوان سومین کارگروه همکاریهای آکادمیک، تحقیقات و آموزش عالی بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و فدرال اتریش، برگزار شد، به همت مرکز همکاریهای علمی بینالمللی وزارت علوم و با حضور مشترک دکتر جعفر قیصری، رئیس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان و همتای اتریشی وی، خانم دنیلا کوپریوا اورباس، مرجع ارتباط ملی و سرپرست واحد انتقال دانش و حقوق مالکیت معنوی در وزارت آموزش، علوم و تحقیقات فدرال اتریش تشکیل شد.
تعداد بازدید : ۱۶۱۶ تاریخ: 1400/03/06
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…اسامی راهیافتگان به مرحله نهایی نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی اعلام شد/ آغاز داوریهای …
دبیر نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخبهایی در آستانه برگزاری این رویداد، اسامی راهیافتگان به مر…